Žák si vezme jeden jídelní lístek, podle kterého si připraví daný počet pokrmů a talířů. Poté podle menu rozdělí na talíře pokrmy.
Restaurace - dělení
Předmět:
Kategorie:
Téma:
Počet stran:
39
Velikost: 640.92 KB
Typ souboru: pdf
Prodávající:
Nahráno:
Naposledy upraveno:
28. 11. 2023
Další produkty od autora UČENÍ S RADOSTÍ
524322
Český jazyk - gramatika
4., 5.
Kolíčkování
Aktivita pro žáky, při které dostanou sami správnou odpověď. Vyžití: 4., 5. třída ZŠ Rozsah: 110 kartiček se
39.00 Kč
500059
Matematika
3., 4., 5., ZŠ – 1. STUPEŇ
Pracovní listy
Potřebujete názornou pomůcku pro lepší pochopení zaokrouhlování? Tento materiál Vám v tom rozhodně pomůže. Součástí jsou
35.00 Kč
259407
Matematika
1., 2., 3., 4., 5., ZŠ – 1. STUPEŇ
Ostatní
Potřebujete rychlou rozcvičku v úvodu hodiny nebo využít zbylý čas na konci hodiny? S jedním číslem se dá opravdu hodně
30.00 Kč
251552
Český jazyk - gramatika
3., 4., 5.
Skládačky
Předmět: český jazyk Použití: 3. a 4. ročník Žáci si díky pomůcce procvičí a zopakují všechna vyjmenovaná slova. Žáci si
25.00 Kč