Materiály od uživatele Jiřina Říhová

Zaštiťuji značku Adventýnek.cz, což je trojice kreativních pedagožek, které se věnují prožitkovému vzdělávání dětí. Vytváří originální služby a produkty, které propojují výtvarný, hudební a pohybový element. Záměrem jejich práce je tvořit pro děti laskavý prostor, ve kterém se mohou svobodně projevit a vyjádřit prostřednictvím kreativní činnosti a inspirovat dětské průvodce - pedagogy, rodiče a lektory. 

Klára Říhová - pedagog volného času se zaměřením na výtvarku, keramiku a rukodělné činnosti. Managerka Adventýnku, autorka nápadů a hlavní iniciátorka projektů. S kreativitou sobě vlastní kombinuje práci s výchovou dvou malých dětí. 

Věrka Bělehrádková - lektorka a pedagog volného času se zaměřením na tanec, body percussion a hru na africké bubny. Věnuje se hudbě a tvorbě autorských písní. Pro Adventýnek skládá písničky a nahrává hudební doprovody.

Jitka Mozorová - Působí jako tanečně pohybová terapeutka, lektorka a volnočasová pedagožka se zaměřením na scénický a kreativní tanec. Navrací tanec do každodenního života a věnuje se inkluzivním tanečním projektům. Pro Adventýnek tvoří choreografie k písničkám. 

431665
Hudební výchova
MŠ, Školní družina, MŠ - předškoláci, 1., 2.
Písničky, básničky
Milí pedagogové a průvodci dětí. Soubor přináší inspiraci pro činnost s dětmi předškolního a mladšího školního věku v
79.00 Kč
374286
Grafomotorika
MŠ - předškoláci, 1., 2., 3., 4., ZŠ – 1. STUPEŇ
Omalovánky
Osobní dotek v době digitální komunikace. Pojďme podpořit tradici, která již mnoho let spojuje lidi na dálku a je
0.00 Kč